Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Espira Rå hadde et individuelt resultat på 5,6!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Rå du er mest fornøyd med?»

“Er veldig fornøgd med aktiviteter og er imponert over det dei i barnehagen finner på med barna. Kjekt med dramatisering, musikk og dans. Dei går på kjekke turer i skog og mark, og et stort pluss er at fantasien får blomstre. Er og veldig glad for at dei får varmlunsj og har kokk.”

“Vi er svært fornøyd med opplegget rundt Skolespira, dette ser vi har gitt nyttige kompetanser, som har bidratt til en svært positiv skolestart for barnet vårt.”

“Barnehagen er stor, men vi opplever hver avdeling som uavhengig og gir en trygg ramme for de minste.”

“Blir møtt med varme gode voksne, som alltid har et smil rundt munnen, de ansatte lever virkelig opp til visjonen sol ute sol inne. Det er et godt sted å være både for foreldre og barn.”

“Vi har hatt to barn i andre barnehager tidligere, og trodde for så vidt at vi var fornøyd der. Men det var før vi flyttet og fikk barna inn i Espira Rå. Friske, unge, men likevel svært dyktige medarbeidere, med en positiv utstråling og boblende energi! Barna lærer noe nytt hver dag, og blir sett der de er. Informasjonsflyten gjennom Spireportalen er upåklagelig, og det hjelper på den dårlige foreldresamvittigheten at en får så mye informasjon om barnas hverdag gjennom daglige bilderapporter og oppdateringer, om sovetider og andre hendelser. Skolespira er et unikt konsept som bidrar til økt nysgjerrighet, lærervilje, og ikke minst treningsgleder og tur-glede. At barnehagen er så stor er utelukkende positivt, da det innebærer at vedlikehold, kosthold, lærer-ressurser og pedagogisk opplegg er så gjennomført bra.”

“Har nummer 2 i barnehagen nå, og begge to trives veldig godt. Dette mener jeg bunner i et fantastisk personalet på de avdelingene de har gått på. Det virker som barnehagen er en god arbeidsplass, -da det er mange kjente ansikter som har jobbet der i mange år. Lite utskiftninger på arbeidsstokken, gir en forutsigbarhet og trygghet hos barna.”

“Hyggelige medarbeidere, godt barnemiljø, godt pedagogisk opplegg, god integrering av flerkulturelle barn og deres foreldre.”

“Personalet utnytter at det er en stor barnehage med mange ressurser hos de ansatte. Kommer alle barna til gode på tvers av avdelingene, eks. dramagruppe, kor og fellessamlinger.”

“Et genuint ønske fra barnehagen om at barna våre skal ha det bra, og at de skal få de beste forutsetningene i livet. Barnehagen har stort fokus på fysisk aktivitet og læring i hverdagen. Personalet er svært dyktig og viser arbeidsglede i det daglige. Vi er takknemlig for at barna våre går i denne barnehagen.”

“Variert og rikt tilbud til barna! Opplever at de har et godt pedagogisk opplegg. De har fokus på god og sunn mat. Det virker som barna og de ansatte på tvers av avdelingene har et godt og sammensveiset samhold!”

Personvern og cookies