Aktiviteter

Vi har et stort fokus på å være ute og alle avdelingene har faste turdager. Skolespirene våre går til topps på alle våre 7 fjell i løpet av det siste året i barnehagen. Innimellom spiser også barn og voksne frokost og lunsj ute, gjerne rundt et bål. Vi har et stort lekeområde i barnehagen hvor barna har gode muligheter for å utfolde seg. Vi har også store gode allrom som innbyr til bevegelseslek som krever rom og plass.

Barnehagen har store fellesrom som innbyr til aktivitet. Alle avdelingene har tildelt egne tider i løpet av uken for benyttelse av rommet. Her lager vi hinderløype og har andre aktiviteter som innebærer mye aktivitet og bevegelse.

I Espira Rå har vi fellessamlinger for alle barna. Da samles vi på fellesrommene våre og kjenner på det flotte fellesskapet i barnehagen! Vi synger sanger, danser og dramatiserer.

Personvern og cookies